Lej Nordfyns Hundetræningshal

Du kan nu leje Nordfyns Hundetræningshal, så du kan træne alene med din hund et sted uden forstyrrelser, eller du kan leje hallen sammen med nogle venner, så I kan træne indendørs i vores hundetræningshal her på Fyn. 

Hallen er 318 m2 og har 10mm stødarbsorberende underlag og Juta kunstgræs. Dette sikrer, at hundene ikke kommer til skade, hvis de hopper på gulvet. Man skal derfor også have indendørssko med, hvis man skal træne i hallen.

Nordfyns hundetræningshal har spejle på den ene gavl-væg, så man kan øve præcision i heelwork (plads/fod/andre positioner) uden at skulle dreje kroppen og dermed risikere at presse hunden ud af position. Det er også godt til at træne hunde til at arbejde selvstændigt bag føreren.

Der er endvidere musikanlæg i hallen. Der er en bluetooth højtaler i den ene lampe, og der er en cd/mp3 afspiller i ghettoblasteren.

Der er også mulighed for at leje agilityudstyr og bruge diverse redskaber til kropskontrol i hundetræningshallen. Agility-udstyret skal blot vælges som ”extra” under bookingen af hallen.

For at leje Nordfyns Hundetræningshal til dig og din hund, tryk blot på knappen herunder.

nordfyns hundetræningshal

Ofte stillede spørgsmål om hundehallen

Nordfyns hundetræningshal ligger på Klintevej 1, 5400 Bogense hos 4-Paws Canine Academy.

Hallen befinder sig 10 minutter fra Bogense, 15 minutter fra Søndersø, og 17 minutter fra Otterup. Hallen ligger endvidere kun 29 minutter fra motorvejen.

Det skønne ved at have mulighed for at leje sig ind i en indendørs hundetræningshal er, at man kan træne selvom det er mørkt udenfor, eller hvis der er dårligt vejr. Dette betyder også, at man kan træne hele vinteren, også sportsgrene, hvor jorden ikke må være hård og frossen, så som agility.

En hundehal er også god at træne i, hvis man har en hund, som har svært ved forstyrrelser og måske derfor ikke er klar til at træne på et hold med andre hunde. Man kan hermed sikre sig, at der ikke pludselig kommer en anden hund løbende hen til en og forstyrrer.

I vores hal, der er der først og fremmest støbt beton i bunden. Ovenpå det er der lagt 10mm stødarbsorberende underlag og Juta kunstgræs, så hundene ikke kommer til skade ved at hoppe på gulvet.

For at beskytte underlaget, så skal man også have indesko på, hvis man vil have sko på, når man træner. Man kan skifte sko i gangen, så man ikke slæber skidt med ind i hallen eller gør sine indesko beskidte på vej ud.

Vi har ikke nogen begrænsning på, hvor mange, at man må være i hallen. Prisen er den samme. 

Nordfyns Hundetræningshal koster 125 kroner pr time. Hvis man vil gøre brug af agilityudstyret i hallen, så betaler man 25 kroner ekstra.

Ja, man må leje hallen lige så længe, at man har lyst til. 

Hvis man har interesse i at leje hallen i halve eller hele dage (5 timer eller mere), så henvend jer gerne for en speciel pris.

Ja, det kan man!

Dette skal dog gøres inden booking, da vi først skal oprette et klippekort til jer med en unik kode.

Når man vil bruge klippekortet, så skal man lave en ny booking for hver time, at man vil benytte, selvom man måske vil booke to timer samme dag. Dette er for, at klippekortet virker rigtigt. 

Klippekort til Nordfyns Hundetræningshal er personlige og må ikke benyttes af andre end ejeren til kortet. Ejeren må dog gerne tage andre med i hallen.

Løbske tæver er velkomne i vores indendørs hundetræningshal, men de skal bære løbetidstrusser, når de er i hallen. Får de tisset i deres trusser, så skal de skiftes, så der ikke lækker noget ud.

Regler og betingelser for brug af Nordfyns Hundetræningshal

Regler for brug af Nordfyns Hundetræningshal:

Før du går ind:

Hunde skal være luftet, inden de kommer i hallen. Luftning kan ske langs grusvejen op til hallen eller langs asfaltvejen væk fra huset. Gå ikke hen foran huset, da der skal være ro for vores egen hund.

Saml altid op efter din hund, også langs vejen, da vi går meget op i at mindske smittefare. Mange hunde bærer rundt på vira eller parasitter, som de ikke selv udviser symptomer på, men som hunde med svagt immunforsvar kan blive meget syge af. Har hunden giardia eller campylobactor, så er den ikke velkommen hos os, før det er helt væk (ikke kun startbehandlet). Hvis diagnosen skulle opstå inden for to uger efter, at du har været i hallen, så skal vi informeres, så vi kan lukke hallen og behandle områderne og eventuelt advare andre gæster, som har været forbi.

Inde i hallen:

Hav altid snor på hunden ved indgang og udgang af hallen. Kig eventuelt ind uden hund for at sikre dig, at der ikke er en anden hund inde i forvejen.

Lyset i forgangen tændes på udendørskontakten. Lyset i hallen tændes på væggen i hjørnet nede ved spejlene. Lyset i redskabsrummet tændes ved døren ind til redskabsrummet. Lampen over døren i hallen er samtidig en højttaler, som kan tilsluttes via Bluetooth.

Der skal bæres indendørssko i hallen. Der må ikke bruges udendørssko.

Hvis hunden er meget beskidt eller mudret pga. dårligt vejr, skal hunden tørres godt af, især på poterne, inden I går ind på kunstgræsset. Du skal selv have håndklæde med til dette.

Hvis uheldet er ude og din hund tisser eller besørger i hallen, skal stedet hvor det skete markeres med det samme, da man ikke kan se, hvor der er vådt. Derefter henter du et håndklæde fra gangen, lægger det på stedet, træder godt og grundigt på det for at få det til at suge, og derefter sprayes stedet med lugtfjerner. Hvis hunden har besørget, så fugter du håndklædet med vand, vrider det godt op udenfor, og så tørrer du kunstgræsset rigtig godt af, så der ingen rester er tilbage, hvorefter du til slut sprayer med lugtfjerner. Efter rengøring overfører du et gebyr på 75 kroner for vask af håndklæder, opfyldning af vand samt indkøb af lugtfjerner på Mobilepay eller bankoverførsel – mærk overførslen “uheld”.

Hunde i løbetid skal bære løbetidsbukser.

Hunden må ikke drikke vand i hallen, men gerne i forgangen.

Mad og drikkevarer til menneskerne må også kun nydes i forgangen eller udenfor.

Træning i hallen:

Hallen er IKKE til luftning af hunde, og må ikke bruges som fritløbs-område. Opdages det, at hallen bruges til luftning eller fri leg, medfører det en advarsel.

Hallen og vores arealer er beregnet til positiv og stressfri træning af hunde. Stødhalsbånd, pulserende halsbånd, pighalsbånd, citronella halsbånd eller lignende må IKKE bruges eller bæres i hallen og medfører bortvisning. Eventuelle andre bookinger og betalinger vil ikke blive refunderet. Det samme gælder ved fysisk irettesættelse af hunden. Hvis vi modtager en henvendelse fra en gæst, som har observeret noget, som kan være ubehageligt for hunden og anses for dyremishandling, så vil overvågningen blive tjekket.

Konstant gøen frabedes, da det stresser egen hund og irriterer vores naboer.

Dit og din hunds ophold i hallen er på egen risiko. Det er dig, der har ansvaret for, at hunden er vaccineret og forsikret (udvidet ansvar) efter de gældende regler i Danmark. Det er dit ansvar, at du IKKE træner med en syg eller skadet hund.

Brug af redskaber:

Vil du bruge vores agility-udstyr, skal dette bookes som “extra” under bookingen – det koster 25 kroner. HUSK at ved al omflytning af redskaber på banen skal forhindringerne LØFTES – de må IKKE slæbes eller skubbes. Der er en lille sammenklappelig vogn i udstyrsrummet, som gerne må bruges. Der vil også komme rullebrætter til de store forhindringer. Balancen, som står fremme i hallen altid, må ikke bruges uden leje af Agility-udstyr. Hvis du ikke har forstand på Agility, så lad ikke din hund gå op på balancen, da hunden kan komme slemt til skade, hvis den falder eller hopper ned.

Du kan frit bruge alt andet udstyr på hylderne, som ikke er dækket for eller står “privat” på – husk at stille det på plads efter brug.

Hvis du bruger redskaberne på en måde, som de ikke er beregnet til, og de på den måde bliver beskadiget, så betaler du for udbedring af skaden. Spørg gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan redskaberne bruges.

Efter træning:

Du skal være klar til at forlade hallen præcis, når din bookede tid slutter, da der kan være andre, som venter på at komme ind. Hvis der ikke er andre, som venter, er du velkommen til at skrive og spørge, om du kan forlænge din booking.

Efterlad hallen, som du selv gerne vil modtage den. Ryd altid op efter dig, og stil tingene præcis, hvor du tog dem. Hallen er videoovervåget for at sikre, at den bliver efterladt i ordentlig stand, så alle kan have glæde af hallen. Strømmen til videoovervågning må ikke slukkes.

Husk at slukke lyset, når du forlader hallen – både ved døren nede ved spejlene, i udstyrsrummet og i forgangen (på udendørskontakten).

Affald, herunder ”lorteposer”, skal anbringes i affaldsspanden uden for hallen.

 

Vi glæder os til at tage imod jer i vores fine hundetræningshal!

Dansk / English?

Flag_of_Denmark.svg
Dansk
english flag
English